Férfi V-nyakú póló – Fruit of the loom Valueweight T

1 010 Ft

Méret :
Szín :
Azúr Kék
Fehér
Fekete
Grafit
Hamuszürke
Kelly zöld
Királykék
Napraforgó
Narancs
Piros
Sötét kék
 Ft

Szeretnéd egyedivé tenni a terméket? Tudunk rá nyomtatni, vagy hímezni!

Leírás

Férni V-nyakú póló a Fruit of the loom egyik legnépszerűbb Valueweight termékcsaládjából

Fruit of the loom férfi pólói között az egyik legismertebb termékcsalád v nyakkivágásos tagja. 13 színben és az összes ma népszerű és használatos méretben kapható, így bárki megtalálja a maga, vagy cége, esetleg egyesülete számára legideálisabb kombinációt. 100% pamut és átgondolt szabásminta eredményeképpen kényelmes viseletet nyújt a mindennapokban.

Anyaghasználata és a megszokott fruit minősége szavatolja a hosszútávú viseletét

Anyaga és szabása szavatolja, hogy kedvenc egyedi pólója lehessen: több eljárással is kihozhatjuk a rányomtatandó mintákból a maximumot. Tehetünk rá logót, feliratot, emblémát is. Ha egy klasszikus pólót szeretnénk egyedivé tenni, akkor ezt a termék a megfelelő választás lehet a számunkra. Viselete kényelmes, a használt pamutnak köszönhetően több mosás után sem fog bolyhosodni. Ráadásul a v nyakkivágás igazodik a mai trendekhez.

Nyomtatással megoldást jelenthet cégek, egyesületek, klubok, intézmények számára is. Valamint a több színű megjelenéssel akár cége brandjének építésére is alkalmas lehet a termék. Mivel a brandhez szükséges szín szinte egészen biztosan a rendelkezésére fog állni.

Anyaga: 100% pamut
Súly: Fehér – 160gm / m² Szín – 165gm / m²
Választható méret: S – 5XL
Választható színek: 13 szín

Férfi V-nyakú póló

Férfi V-nyakú póló

További információk

Méret

S, M, L, XL, XXL

Szín

, , , , , , , , , ,

Cím

Go to Top