Póló nyomtatás

Hogyan tudunk a megrendelt ruhákra nyomtatni

Minden, amit tudni szeretnél a póló és ruha nyomtatásról

Flex fóliás nyomtatás

Tapintásra gumis hatású egészen vékony, a póló anyagába belesimuló nyomatot eredményező, magas minőségű nyomtatási technológia. Ideális választás lehet, ha szöveget, céges logót, valamint mezek feliratozását és számozását szeretnénk. Vagy akár vektoros grafikák nyomtatására is (maximum 1 szín).

Mosástűrése hihetetlen, épp ebből adódóan, valamint a gumis felületének köszönhetően a flock mellett az egyik legelterjedtebb technológia. De kedvező ára miatt is sokan választják egyedi póló nyomtatásához. Vasalható rendkívül tartós fólia, mellyel valóban hosszú távra tervezhetünk. A megadott grafikát, mintát, vagy szöveget plotterrel vágjuk ki, ezt követően pedig hőpréseléses lejárással fixáljuk a pólóra. Annak érdekében, hogy kedvenc mintázatod minél hosszabb távon viselhesd a maximális esztétikai fényében kifordítva, maximum 40°C–on mosd ki. Vasalni pedig csak hátulról vasald azaz a mintát soha sem szabad direktben vasalni!

Póló nyomtatás: Hogyan tudunk a megrendelt ruhákra nyomtatni

Flex fólia előnyei

 • Nagyon erős, intenzív és tartós színek.

 • Extrém tartósság, hosszú távon is.

 • Éles kontúrok.

Hátrányai

 • Színátmenet nem megoldható és csak a színskálán található színekben használható.

Gépi hímzés

A gépi hímzéssel ellátott termékek, elegánsabb megjelenést nyújt legyen szó vállalkozásának a logójáról vagy akár egyedi elképzelésének a megvalósításáról.

Jelenleg a legmodernebb gépparkkal dolgozunk, hogy tökéletes minőségben tudjuk megvalósítani az elképzeléseit, akár baseball sapka, ing vagy bármilyen termék hímzését szeretné elkészíttetni.
Hímzés esetén mindenképpen egyedi árajánlatot készítünk az Ön számára. Amire szükségünk van a pontos árajánlathoz:
– Logó
– Hová szeretné elhelyezni a mintát ( pl. szívhez, hátra esetleg gallérra stb.)
– Kb. mekkora méretben szeretné a mintát.
– Darabszám (mennyiségtől függően kedvezményt tudunk biztosítani)
Gép hímzés

Amiért ajánljuk:

 • Rendkívül tartós

 • Fehéríthető

 • Minden mosási körülménynek ellenáll

 • Elegáns megjelenést eredményez

Hátrányai

 • Kisebb mennyiség esetén drágább mint a nyomtatás.

 • Nagyon aprólékos-kicsi minta nem minden esetben valósítható meg.

Szitanyomás

Szitanyomás esetén kétféle eljárást különböztetünk meg:
Direkt szitanyomás és a transzfernyomtatás.

Transzfernyomtatás

Rendkívül szép élénk színek valósíthatóak meg a logózás során mind ez kedvező ár és utánrendelési lehetősséggel, hosszan tartó minőségben.

Minimum 50 darab logó megrendelése szükséges egyszerre amit bármilyen termékre bármikor fel lehet használni, tehát ebben az esetben kedvező áron van lehetőség külön megvásárolni a logót nem szükséges azonnal kiválasztani a terméket hozzá.
Mennyiségtől és színszámtól függően akár 191Ft/db áron is el tudunk készíteni egy mintát de javasoljuk minden esetben kérjen egyedi ajánlatot, hogy a legkedvezőbb megoldást tudjuk javasolni.
Gép hímzés

Előnye:

 • élénk színek
 • kedvező ár és utánrendelési lehetőség

Hátrányai

 • színátmenet nem kivitelezhető
 • szárítógép használata nem javasolt

 • a mosás 60°-ig ajánlott, hogy hosszútávon szép maradjon a logó

Direkt szitanyomásnál akár 95°-ig mosásálló a minta és a szárítógép sem tesz kárt a logóban, hátránya hogy sötét színű ruházat esetén nem érhetők el olyan éles színek mint a transzfernyomtatás esetén és az utánrendelés mennyisége, szintén csak minimum 100db esetén lehetséges.

Fotónyomtatás csak fehér pólóra

Ha fotót szeretnénk nyomtatni fehér pólóra, akkor mi csak 100% pamutból készült fehér pólókat használunk. Ennek eredményeképpen élénk színeket, jól mosható kellemes, puha tapintású egyedi pólót kapunk. Ha világos színű pólókra szeretnénk nyomtatni, arra is van lehetőség, hasonlóan ezzel a technológiával, de ebben az esetben, ha grafikánk tartalmaz fehér részeket, azt a póló alapszíne fogja alkotni. Ezzel mindenképp számolnunk kell!

Ha világos szürke, hamuszürke pólót választunk fotónyomtatás alapjául, akkor a fotón található fehér részek is szürkék lesznek. Ezért ilyen esetekben mielőtt kiválasztjuk a fotónkat célszerű átgondolni és azt választani, ahol a fotón kevesebb a fehér rész, és inkább a sötétebb színvilág dominál. A kész pólónkon a kép körül ne lepődj meg, de egy vékony átlátszó hártyaréteg lesz, ami finoman ki is tapintható, de az első mosás után szinte észrevehetetlenné válik. Ez a réteg a színes pólók esetében jobban látható, viszont ha szabályos alakzatú kör, vagy kocka alakú a nyomtatni kívánt kép, szintén láthatatlanná válik.

Ki kell azonban hangsúlyoznunk: ahhoz, hogy minél tovább élvezhesd kedvenc mintád, fotód szépségét, kifordítva és maximum  40°C –on szabad mosni és csak hátulról szabad vasalni. A mintát direktbe nem szabad vasalni!

Amennyiben teljesen jó fedőképességű nyomatot szeretnél akkor ajánljuk a Szubliflokk nevezetű nyomtatást számodra.

Póló nyomtatás: Hogyan tudunk a megrendelt ruhákra nyomtatni

Szubliflokk nyomtatás

Domború nyomat bársonyos tapintással, magas minőségben. A szubliflokk előnye a normál flokk nyomtatással szemben, hogy erre akár egy teljes fotóminőségű nyomatot is készíthetünk. És nem kell megelégednünk az alapszínek használatával. Színes pólók esetében is tökéletes élénkséggel számolhatunk! Ahhoz, hogy minél tovább élvezhesd kedvenc mintád, fotód szépségét, kifordítva és maximum 40°C –on szabad mosni és csak hátulról szabad vasalni. A mintát direktbe nem szabad vasalni! További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!
Póló nyomtatás: Hogyan tudunk a megrendelt ruhákra nyomtatni

Egyszínű plüss nyomat

Bársonyos tapintás és domború nyomat mellett, népszerű a magas minősége miatt. Ez a technológia ideális pólók nyomtatására, szövegek, vagy vektoros grafikák esetében, de maximum 1 színig. Finom bársonyos felülete és hihetetlen mosástűrése miatt az egyik legközkedveltebb technológia a pólónyomtatás témakörében.

A flock egy rendkívül tartós vasalható fólia. A megadott grafikát, mintát, vagy szöveget plotterrel vágjuk ki, ezt követően pedig hőpréseléses lejárással fixáljuk a pólóra. Annak érdekében, hogy kedvenc mintázatod minél hosszabb távon viselhesd a maximális esztétikai fényében kifordítva, maximum 60°C–on mosd ki. Vasalni pedig csak hátulról vasald azaz a mintát soha sem szabad direktben vasalni!

Ez a póló nyomási technológia azért különösen ajánlott, mivel nagyon erős, intenzív színek, éles kontúrok és az extrém tartósság jellemzi. A flock pólóra nyomásnál, viszont nem oldható meg a színátmenet és csak a színskálán szereplő színekben használható. További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Foszforeszkáló flex fólia

Különlegessége, hogy magába szívja a fényt és a sötétben világít. Világosban a színe halványzöld-fehéres, sötétben élénk zölden világít. A felvasalt felirat vagy logó hirtelen bekövetkező sötétedés esetén világít, floureszkál. Ez kb. néhány percig tart. A fluoreszkáló póló a fény hatására ismét begyűjti a fényenergiát majd sötétben ismét világít. Ezzel az anyaggal egyedi sötétben világító póló dekoráció készíthető. További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fényvisszaverős flex fólia

Amennyiben szeretnéd felváltani a poliészter sárga mellényeket, mely a nyári melegben elviselhetetlenné válik dolgozóid számára vagy csak nem szereted a mellény viselését, a megoldás lehet egy élénk sárga színű póló fényvisszaverős nyomattal ami akár a céges logóddal is készülhet, ennek eredménye nem csak a munkavédelmi előírásnak való megfelelés, hanem egy hatásos reklám is vállalkozásod számára.

De akár lehetőség van egyedi felirat vagy grafika elkészítésére is ha csak divatossá szeretnéd tenni a pólódat de egyben a közlekedésben is biztonságosan szeretnél látszódni. A fényvisszaverős nyomat bármelyik pamut illetve poliészter termékünkre alkalmazható.

A fényvisszaverő flex fólia BS EN 471 jólláthatósági szabványnak megfelelő fényvisszaverő felülettel rendelkezik, így munkavédelmi és általános biztonsági jelölésekre ideális.

Ahhoz, hogy minél tovább élvezd a minták szépségét kifordítva, maximum 40 °C –on mosd a pólódat, és csak a hátuljáról vasald! Soha ne vasald direktben a mintát!

Amennyiben vállalkozás vagy sportegyesület nevében szeretnél rendelni legalább 20db-os mennyiségben kérlek küld el a logódat és a cégadataidat részünkre, hogy egyedi árajánlatot készíthessünk a számodra.

Nyomtatható pólóink, termékeink