Garanciális feltételek és egyéb információk

A gondos ellenőrzés és pontos mérések ellenére előfordulhat, hogy a mérettáblázatban megadott méretektől néhány cm-rel eltérő termék kerül kiszállításra. Ilyen jellegű reklamációval sajnos nem tudunk érdemben foglalkozni, mivel a gyártó sem tudja mindig garantálni a pólók cm-re pontos/azonos egyezését. Valamint az egyedileg a vásárlóink számára gyártott termékek esetében a hatályos jogszabályok értelmében a 14 napos elállás joga nem érvényesíthető. Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megrendelt és kézhez kapott áru az Ön elképzeléseinek megfelelő legyen!

Fotók szerkesztés, grafikai munkák költsége

Amennyiben a feltöltött fotód vagy grafikád szerkesztést igényel annak díjáról mindenképpen előzetesen értesítünk és annak elfogadása esetén kezdjük meg a logózást. Amennyiben a logó szerkesztés egyszerűen kivitelezhető abban az esetben díjmentesen elkészítjük, hogy a lehető legjobb minőségben kerülhessen az általad választott termékre.

Jogvédett tartalmat semmilyen formában nem készítünk

Batman, Superman, Amerika kapitány, Pókember (Marvel, DC, Disney, egyéb stúdió jogvédett tulajdonát képző alkotás), márkajelzés (Adidas, Nike, Helly Hansen, Stb..) grafikákat, jogvédelem és jogi oltalom alá eső tartalmakat nem tudunk készíteni semmilyen formában.

Rendvédelmi szervek feliratait sem áll módunkban elkészíteni. Pl: RENDŐRSÉG, TEK, KATONASÁG, RENDÉSZET, Stb..
(Természetesen a fentiekben felsorolt szervek hivatalos engedélyével rendelkező személyek kivételt képeznek)